Comanda telefonica la urmatorul nr de telefon: 0737916851 Comanda pe mail cu urmatoarele date: -nume si prenume -tefefon -adresa de email -denumirea produsului -numarul de bucati -textul ales pentru produsul dumneavoastra -modalitatea de curierat Dupa plasarea comenzii, va va contacta un operator, indiferent de comanda facuta.

Important: Pentru ca ne ocupam si de grafica personalizata, te asteptam sa ne contactezi daca doresti sa cumulezi mai multe modele sau doresti sa schimbi culorile alese de noi.

2,Grafica personalizata: In cazul in care comandati produse personalizate, in maximum 24 de ore de la plasarea comenzii te contactam pentru a va trimite o macheta a produsului solicitat. (exceptie fac perioadele aglomerate ale anului incepand cu luna martie si terminand cu luna noiembrie, cand termenele de realizare a graficii va fi mai mare) Confirmarea bunului de tipar se face printr-un replay la emailul nostru cu confirmarea machetei asa cum v-am trimis-o noi sau cu modificarile pe care doriti sa le faceti. Dupa primirea bunului de tipar produsele vor fi personalizate cu textul verificat de dvs., iar responsabilitatea corectitudinii textului va apartine in totalitate. Nu ne asumam raspunderea pentru lipsa diactricelor din text, este raspunderea exclusiva a clientilor de a verifica acest aspect, precum si corectitudinea numerelor de telefon.

3,Produse Produsele pe care le gasiti la noi, sunt produse realizate handmade, la unele modele putem schimba culoarea, amplasarea in context dar la unele nu.