Crystal Ornaments

Cum comand? | Cum platesc? | Livrare | Contact

Livrare in toata Romania

Vezi acoperire si costuri transport

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Program comenzi: L-V 09.00 – 17.00

Livrare & Retur

Pentru comenzile ce depasesc suma de 350 RON se va perce un AVANS de 50% din costul total. Restul de plata se va face ramburs la primirea coletului. Taxele de transport vor fi suportate de client, ele fiind cumulate pe factura ce va insoti coletul. In cazul in care in localitatea in care se doreste livrarea, nu este in raza firmelor de curierat si sunt km exteriori clientul va fi informat pentru plata km respectivi ori livrarea se poate face la sediul de curierat din cel mai apropiat oras pentru client.

Costul standard al transportului de 28 Ron, prin Curier Rapid, este valabil in cazul localitatilor care au 0 km exteriori. Puteti solicita agentilor de vanzari verificarea adresei dumneavoastre . Datele personale furnizate prin formularul de comanda vor fi folosite doar in scopul efectuarii comenzii si expedierii coletului. Confidentialitatea datelor personale furnizate este garantata.

Produsele de pe pagina noastra sunt handmade si nu se pot returna daca sunt personalizate. In caz de deteriorare din cauze de transport, produsul se poate returna pentru a fi inlocuit sau remediat. In caz ca acest lucru nu este posibil, clientul primeste banii inapoi. Taxa pentru transport dus intors pentru remedierea problemei, cade in grija vanzatorului.

0
  • Este nevoie de o comanda de minim 50.00 lei pentru a o putea onora.
0
Cosul tau
Cosul este golInapoi la magazin