Produsele se livreaza in maxim 7 zile de la primirea bunului de print, in functie de numarul de comenzi in lucrula momentul acceptarii comenzii dvs. Pentru o mai buna fluidizare a livrarilor, va rugam sa consultati agentii nostri de vanzari, disponibilitatea preluarii comenzilor si livrarea acestora.

Livrarea se poate face prin: Urgent cargus 24-48 de ore in functie de locatie, livrare la domiciliu Prioripost posta romana – 24-48, la adresa in orase sau la oficiile postale in localitati, comune, sate.

Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator.

Retur produse:

Produsele personalizate se face in urmatoarele conditii:

-produsele nu corespund imaginii sau descrierii

-neconcordanta intre bunul de tipar si textul tiparit pe produsul primit

Produsele personalizate nu se returneaza in urmatoarele conditii:

-produsele personalizate cu datele clientului, care nu mai pot fi utilizate

-produsele realizate dupa descrierea si indicatiile clientului

Important: returul produselor se face exclusiv prin curierat rapid si costul tranportului este achitat integral de cumparator. Procesul de retur se face exclusiv de cumparator (clientul va comanda curierul pentru ridicarea coletului pregatit pentru retur si va achita contravaloarea transportului). inainte de a face returul trebuie sa ne solicitati pe mail formularul pentru retur, iar un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp . Restituirea contravalorii returului se va face prin transfer bancar in maximum 14 zile lucratoare si doar dupa primirea coletului cu produsele returnate. Pentru restituirea banilor este obligatoriu trimiterea produselor primite .