Crystal Ornaments

Cum comand? | Cum platesc? | Livrare | Contact

Livrare in toata Romania

Vezi acoperire si costuri transport

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Program comenzi: L-V 09.00 – 17.00

Termeni si conditii 

Comanda minima in magazin este de 50 de lei. Preturile de pe site includ tva. Pretul afisat al produsului, include printul textului alb negru/color. Nu taxam diferentiat print color sau alb negru. De la noi produsele pleaca asamblate, gata de livrare(indiferent de categoria din care face parte). Nu trimitem mostre.

Dupa primirea comenzii va vom suna pentru a da toate detaliile privind costurile si ne confirma acceptarea acestora. In cazul invitatiilor, plicurilor de bani si a meniurilor, in termen de 24 ore, de la primirea comenzii, va vom trimite pe email macheta grafica cu aranjarea textului in pagina in format jpeg. Aveti obligatia sa verificati cu atentie corectitudinea textului de pe macheta, si sa raspundeti prin email sesizand eventuale greseli, ori modificari pe care doriti sa le facem asupra textului. In cazul in care sunt modificari, dupa efectuarea acestora veti primi din nou macheta pe email pentru a o reverifica Responsabilitatea asupra corectitudinii textului care va fi tiparit pe invitatie va apartine dupa confirmarea machetei prin Bun de Tipar. Daca aceasta prezinta greseli responsabilitatea acestora va apartine in totalitate dupa confirmarea Bunului de Tipar. Firma noastra nu va fi raspunzatoare pentru aceste erori. Pentru a evita aceste neplaceri va rugam sa cititi cu mare atentie tot textul si mai apoi sa dati bunul de tipar.si a da bunul de tipar. Exista posibilitatea ca intre nuanta pe care o vedeti pe calculator si cea care va fi efectiv pe produs sa existe mici diferente. Plata comenzii se face ramburs, la primirea coletului de la curier. Pentru comenzile ce depasesc suma de 350 RON se va perce un AVANS de 50% din costul total. Restul de plata se va face ramburs la primirea coletului. Taxele de transport vor fi suportate de client, ele fiind cumulate pe factura ce va insoti coletul. In cazul in care in localitatea in care se doreste livrarea, nu este in raza firmelor de curierat si sunt km exteriori clientul va fi informat pentru plata km respectivi ori livrarea se poate face la sediul de curierat din cel mai apropiat oras pentru client. Costul standard al transportului de 28 Ron, prin Curier Rapid, este valabil in cazul localitatilor care au 0 km exteriori. Puteti solicita agentilor de vanzari verificarea adresei dumneavoastre . Datele personale furnizate prin formularul de comanda vor fi folosite doar in scopul efectuarii comenzii si expedierii coletului. Confidentialitatea datelor personale furnizate este garantata.

IMPORTANT

Crystal Ornaments isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Ne rezervam dreptul de a selecta clientii.

Continutul aflat pe www.crystalornaments.ro este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, legea nr.8/1996 cu adaugirile ulterioare.

Produsele de pe pagina noastra sunt handmade si nu se pot returna daca sunt personalizate. In caz de deteriorare din cauze de transport, produsul se poate returna pentru a fi inlocuit sau remediat. In caz ca acest lucru nu este posibil, clientul primeste banii inapoi. Taxa pentru transport dus intors pentru remedierea problemei, cade in grija vanzatorului.

0
  • Este nevoie de o comanda de minim 50.00 lei pentru a o putea onora.
0
Cosul tau
Cosul este golInapoi la magazin